ČESKOKAMENICKÁ MAŽORETKA 2017

12.04.2017 17:20

Již šestý ročník soutěže „Českokamenická mažoretka“ proběhl v sobotu 8. dubna 2017 v pětitisícovém městě na severu Čech. Pošesté se jí zúčastnily také kryrské mažoretky, tento rok i se sestavou nejmenších Cherrios, přičemž děvčata domů do Kryr dovezla celkem tři medaile: dvě bronzové a jednu stříbrnou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dům kultury Česká Kamenice

 

Tři skladby připravila pro tuto sezónu se svými děvčaty vedoucí kroužku mažoretek Irena Uldrichová. Kryrské dívky se se všemi představily v České Kamenici - a všechny sestavy tady uspěly.

 

Cherrios

 

Pink Ladies

 

Neon Stars

 

Nejmladší Cherrios (v loňském roce dívenky v Kamenici nevystupovaly, protože se soubor hodně obměnil, přišlo mnoho nových členek a ještě neuměly…) vybojovaly letos krásné třetí místo. Stejně jako nejstarší a nejzkušenější Neon Stars. O příčku výš se vyšvihla děvčata z Pink Ladies a odvezla domů stříbrné medaile.

 

 

 

 

 

Poděkování za tento úspěch nepatří jen samotným děvčatům – za jejich snahu, píli a ve finále i odvedený výkon - ale bezesporu také paní Barboře Zelenkové, která paní Uldrichové s kroužkem pomáhá. A samozřejmě rodičům dívek, které se svými dcerami či vnučkami mažoretkově doslova žijí.