DEN OTCŮ

16.06.2013 17:30

Den otců – nebo (chcete-li) TátaDay – uspořádalo v neděli 16. června 2013 volnočasové rodinné centrum z Podbořan Duhový svět. Na hřiště FK Hlubany dorazilo nedělní odpoledne zhruba pět set lidí, kteří se v nádherném počasí dobře bavili.

I Kryry tu měly své zastoupení a dlužno říci, že nebylo zrovna zanedbatelné. O část programu se například postarala slečna Nikola Nedomová a pětiletá Marcela Doleželová vyhrála ve své kategorii výtvarnou soutěž „Můj táta“.

 

 

V rámci nedělního odpoledne byla připravena celá řada soutěží a her nejenom pro děti. Den patřil otcům, takže ti si – samozřejmě za bouřlivého povzbuzování svých ratolestí – poměřili své síly v rozličných disciplínách: pili pivo na čas, závodili s kočárkem nebo shazovali míčem pyramidu z plechovek. Ti nejúspěšnější si pak odnesli drobné ceny.

 

 

Děti měly – vyjma zmíněných soutěží - k dispozici trampolínu, skákací hrad, mohly se svézt na dětských čtyřkolkách a podbořanští hasiči pro ně připravili oblíbenou pěnu.  V areálu hřiště se také malovalo na obličej, bylo možno pořídit tu třpytivé tetování, s krátkými vystoupeními se představili Pandíci z Nepomyšli, karate klub Podbořany nebo Strollering Podbořany a Žatec.

 

 

V areálu byl dobový jarmark a zajištěno bylo i bohaté občerstvení. První velká akce Duhového světa se tak vydařila a nezbývá, než se těšit na další.