ROCKOVÉ ČARODĚJNICE

02.05.2017 18:31

 

 

Už v šestnáct hodin v neděli 30. dubna 2017 vyrazil od Sokolovny čarodějný průvod. Jako vždycky obludný… kryrské ženy, obvykle ušlechtilého, upraveného vzezření, se pro tento den zohyzdily tak kvalitně, že se jich přihlížející děti oprávněně bály.

 

 

Zástup ohyzdných ženštin, a bylo jich několik desítek, prošel Hlavní ulicí. Zastavoval projíždějící auta, na jejichž posádkách vylákal ve finále rekordních šestnáct stovek, které pak roztočil ve stáncích na náměstí.

 

Mezitím, co čarodějnice putovaly městem, začal kulturní program na náměstí. Zahájen byl ve stylu country, kdy kryrským vyhrávalo nejprve Duo Pípa, aby ho vystřídala skupina Country Makovec.

 

 

To už se čarodějný průvod dostal před budovu obecního úřadu. Odtud zástupkyně ohyzdných babic vyzvedly starostu obce a některé z jeho návštěvníků, aby si s nimi před pódiem zatančily. Kryrští dobrovolní hasiči pak před prodejnou Jednoty zapálili oheň, na kterém si děti opekly buřty.

 

 

 

 

Na pódiu se potom od šesté večer vystřídaly hned čtyři kapely: Real Incident, (heavy-hard rock z Ústí nad Labem), Alike (rock-crossoverová kapela z Velešína u Českých Budějovic), Schlak (crossover-rock'n'roll z Teplic). V deset večer se nad Schillerovou rozhlednou rozzářil ohňostroj.

 

 

Pěkné a vydařené odpoledne a večer ukončila skupina Full Time.

 

KRYRY Info tímto nabízí z celého průběhu letošních slavností skromnou FOTOGALERII.