DOKOPNÁ

02.06.2018 07:34

 

Motto:

 

„A neuvěřitelné se stalo skutkem…“

 

Bohumil Hrabal (Obsluhoval jsem anglického krále)

 

Skutečně nevím, jestli má něco podobného v dějinách kryrské kopané obdoby. V posledním utkání sezóny 2017/2018 v okresním přeboru starší přípravky v sobotu 2. června 2018 hráči SK Havranu Kryry pod vedením trenérské dvojice Tomášů Ptáka a Halámka deklasovali mužstvo Postoloprt v poměru 10 : 1. Neuvěřitelné na tom je, že celá jejich sezóna probíhala velmi podobně: z jedenadvaceti odehraných zápasů kryrští fotbalisté dvacetkrát vyhráli a jen jednou remízovali. Nasbírali 61 bodů, přičemž dokázali svým soupeřům nastřílet 242 branek, což je neskutečného 11,5 gólu na zápas! Pokud bych si dovolil jakési vesmírné přirovnání, pak zdaleka nešlo jen o meteorit zářící v zemské atmosféře, ale doslova o supernovu explodující na nebi nad Schillerovou rozhlednou!

 

 

Tak trochu slavnostní ráz pak mělo zmíněné poslední utkání sezóny. Mládenci dostali od svého fanklubu zbrusu nová trička, připraveno pro ně bylo pohoštění a celá řada soutěží. Jako poděkování za jejich celoroční vynikající práci. Za to, že tak nebývale skvělým způsobem šířili dobré jméno nejenom kryrského fotbalu, ale celého našeho města v celém lounském okresu.

 

Zmiňme tedy, že za tímto skvostným úspěchem stojí tito skvělí kluci: Tomáš Pták, Petr Šebek, Mikuláš Starý, Jakub Kelíšek, Matěj Cimr, Tomáš Příhoda, Daniel Peterka, Matyáš Jeřábek, Daniel Weinert, Miroslav Vavřín, Patrik Zdvořák, Vojtěch Růt, Dominik Archman a Štěpán Froš. A už jsme napsali, že trenéry týmu jsou Tomáš Pták a Tomáš Halámek.

 

 

Pánové, děkujeme!