HAVRAN ZAHÁJIL JARO DOMÁCÍ PORÁŽKOU

27.03.2018 08:29

 

 

 

Ve 14. kole 1. A třídy dospělých (skupina B) se v sobotu 24. 3. 2018 utkal SK Havran Kryry s týmem SK Ervěnice – Jirkov a na domácím hřišti body odevzdal.

 

 

Přitom první poločas nevypadal až tak zle: je sice pravda, že Ervěničtí měli více ze hry, ale jejich snažení se až do závěru první půle míjelo účinkem. Až ve 36. minutě dalekonosnou střelou překonal domácího brankáře Josefa Vágnera hostující Michal Mašl.  

 

Do šaten tak kryrští fotbalisté odcházeli s jednobrankovým deficitem.

 

Druhá půle už tak úspěšná nebyla. Pět minut po jejím začátku uspěl ervěnický kapitán David Macko. O čtvrt hodiny později vstřelili hosté během tří minut další dva góly (Jakub Šefler a Samuel Dvořák), čímž utkání ve svůj prospěch definitivně rozhodli.

 

Další dvě slepené branky do domácí sítě přišly těsně před závěrečným hvizdem – přesně mířili hostující Lukáš Horáček a Jakub Šlachta.

 

 

 

Šedesátka diváků, která se tentokrát sešla na novém hřišti nad mateřskou školou, zaznamenala během zápasu celkem tři žluté karty. Jedna byla pro domácího hráče, dvě pak pro hosty.

 

SK Havran Kryry tak v tabulce soutěže klesl z 8. místa, na kterém přezimoval, na místo 9. Naopak tým SK Ervěnice-Jirkov se z 10. místa posunul před Kryry na místo 8.