KRYRY SI ZVOLILY NOVÉ ZASTUPITELE

08.10.2018 12:21

 

 

Kostky jsou tedy vrženy... ve dnech 5. a 6. října 2018 si Kryry volily nové zastupitelstvo. Oproti minulým komunálním volbám, kdy o ně projevilo aktuální zájem 54,29 % oprávněných voličů, jsme se zlepšili: volební účast byla totiž

 

A jak jsme rozhodli?

 

Volby v Kryrech vyhrálo uskupení ZA KRYRY A OBCE STROJETICE, STEBNO A BĚSNO KRÁSNĚJŠÍ, které získalo 2.691 hlasů, t.j. , 22,39 % hlasů. V novém zastupitelstvu tak získalo celkem 3 mandáty. 

 

Ing. Vladimír Nesvadba, Ph.D.

Miroslav Brda

Bc. Věra Melicharová

 

 

 

 

Druhé skončily MOJE KRYRY. Získaly 2.412, tedy 20,07 % hlasů. V novém zastupitelstvu obsadí další 3 mandáty.

 

 

Bc. Tomáš Pták, DiS.

Ing. Petr Růt

Ing. Jan Kneifl

 

 

 

Pomyslný volební bronz vybojovalo uskupení ZA PROSPERITU OBCÍ A BUDOUCNOST NAŠICH DĚTÍ, které získalo 2.001, t.j. 16,65 % hlasů. Tento výsledek jim zaručil 2 místa v novém zastupitelstvu.

 

 

 

Ing. Miroslav Sahulka

Ing. Miroslav Bělíček

 

 

 

Na čtvrtém místě se se ziskem 1.587, tedy 13,21 % hlasů, umístilo uskupení VAŠE VOLBA !!! NAŠE KRYRY !!! Obsadí další dvě místa ve třináctičlenném kryrském zastupitelstvu.

 

 

PHDr. Ing. Mgr. Václav Kadleček

Petr Ulke

 

 

 

 

Na záda jim v kryrském volebním pelotonu dýchá uskupení ZA KRYRY A OBCE STROJETICE, STEBNO A BĚSNO BOHATŠÍ, které získalo přízeň 1.583, takže 13,17 % voličů. Jemu také patří dvě místa v novém zastupitelstvu. 

 

 

Josef Kolář

Karel Spurný

 

 

 

 

Posledním, kdo se do kryrského zastupitelstva probojoval, je SDRUŽENÍ NEZÁVISLÝCH KANDIDÁTŮ STEBNO, BĚSNO STROJETICE, jež získalo 1.153, t.j. 9,59 % hlasů. V novém zastupitelstvu toto uskupení tak získalo jedno místo.

 

 

 

Ing. Jana Trinerová

 

 

 

 

Ze sedmi volebních uskupení, která chtěla mít v novém zastupitelstvu našeho města nějaký vliv, se prosadilo šest. Propadla kandidátka Komunistické strany Čech a Moravy, která se se ziskem 590 (4,91 %) hlasů mezi nové kryrské konšele nedostala.

 

V nejbližších dnech proběhnou na našem městském úřadu jednání, která vyvrcholí někdy za měsíc ustavujícím zasedáním nového zastupitelstva. To se bude muset domluvit na svých prioritách, na nějakém programovém prohlášení. Bude muset ze svého středu vybrat starostu. Tím, bez ohledu na to, kolik jaké uskupení získalo procent či jednotliví kandidáti preferenčních hlasů, může být kdokoli. 

 

Kolik získali nově zvolení zastupitelé našeho města preferenčních hlasů?

 

 

 

KDO BUDE PRVNÍM MUŽEM (ŽENOU) KRYR PŘÍŠTÍ ČTYŘI LÉTA?

¨

Tipněte si...

 

 

Miniaplikace