MLADÍ FOTBALISTÉ HAVRANU NA HALOVÉM TURNAJI V LOUNECH

04.02.2019 06:00

 

 

V neděli 3. 2. 2019 jsme za zimního počasí vyjížděli s našimi nejmladšími fotbalisty na halový turnaj do Loun, který byl určen pro ročníky 2012 a mladší.

 

Turnaj pořádal okresní fotbalový svaz. Akce se zúčastnilo 11 mužstev. Hrálo se systémem 3+0 každý s každým, na malé branky a na tři malá hřiště. Půlka turnaje se hrála s jedničkovým míčem a poté se hrálo s balónem trojkovým. Výsledky zápasů se nezapisovaly, ale všechny děti si odvezly diplomy a medaile.

 

Lukáš Hájek jako hlavní trenér mladší přípravky přihlásil na tento turnaj dvě družstva. První tým hrál pod jeho vedením a pod vedením Michala Nítka. Trenéři nabádali své svěřence, aby hráli svůj kombinační fotbal, který umí dobře. Kluci odehráli velmi pěkné zápasy, kde překvapili svými nahrávkami, kličkami a krásnými akcemi nejen své trenéry a rodiče, ale i trenéry ostatních mužstev.

 

Druhý tým vedl Matyáš Krupička, Aleš Musílek a Petr Heský, pro které to byla velká premiéra na turnaji, kde si vyzkoušeli vést své svěřence, kterým se věnují na trénincích. Dle slov Matyáše Krupičky se jim první zápas nepovedl, ale poté už odehráli pěkná utkání. Soutěž si užili, nastříleli plno gólů a nebyl snad nikdo, kdo nedal žádný gól.

 

Turnaj hodnotíme velmi pozitivně. Pro naše děti to bylo zase něco jiného, ale zvládly vše skvěle. V Lounech jsme byli nejpočetnější skupina, co se týče dětí, realizačního týmu a hlavně rodičů, kteří naše fotbalisty podporovali po celou dobu turnaje.

 

 

 

Jan Špeta,

vedoucí týmu