OSLAVA MDŽ VE STROJETICÍCH

18.03.2018 06:20

 

 

V pátek 9. března 2018 oslavili Mezinárodní den žen také ve Strojeticích. V místním kulturáku se sešlo tentokrát více než padesát lidí, pro které byl připraven kulturní program, pohoštění a pro každou z žen samozřejmě kytička.

 

 

 

 

 

Oslavu zahájily nejmladší kryrské mažoretky Cherrios s novým vystoupením. I když jejich sestava, s níž se o velikonočním víkendu představí na své první letošní soutěži v Děčíně, byla ještě s chybami, děvčátka se snažila, líbila se a sklidila zasloužený potlesk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vystoupila také paní Zdeňka Trinerová – bohužel v době neustupující chřipkové epidemie hlasově indisponovaná, a tak si o to víc její minirecitál zasloužil uznání.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komu chřipka v nejmenším nevadila, to byli bubeníci z výchovného ústavu z Buškovic. Kapela, která si říká Australien Buš-kovice zahrála (zabubnovala) od populárních skladeb po klasiku od Bacha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kytičky ženám s přáním všeho nejlepšího pak rozdali muži z místního osadního výboru. K tomu vyhrával Iša Barák, takže se také zpívalo a tancovalo.

 

 

 

 

 

 

 

 

V závěru milého večera vystoupila i kryrská Recesse.

 

 

Nabízíme malou FOTOGALERII a pro ty, kdo se příjemné akce účastnili (pro ostatní ochutnávku atmosféry…), také videovzpomínku: