STROJETICKÉ DISKOTAČENÍ

03.03.2019 10:38

 

Pořady „Diskotačení“ jsou dílem někdejšího DJ Jiřího Ladry, jenž má dnes kolem sebe tým spolupracovníků, kteří se věnují především dětem. A tak indián Jíra s princeznou Natálkou dorazili v sobotu 2. března na dětský maškarní bál do Strojetic, kam do sálu kulturního domu přilákali více než padesátku malých i velkých návštěvníků.

 

 

Od dvou hodin po poledni si tu nejmenší strojetičtí zatančili s dvojicí zkušených animátorů Ladrova týmu. Nejen to – v rámci pořadu byla i spousta her a soutěží různých obtížností, takže se zapojit mohly všechny děti všech věkových kategorií. Na parketu to pak byla maska na masce, přičemž jedna byla hezčí než druhá.

 

Osadní výbor Strojetice nespoléhal tentokrát na vlastní síly, ale vsadil na profesionály - udělal dobře. Ladrovi – já už jsem měl možnost vidět je na několika akcích v Kolešově a líbili se mi – Strojetice navštívili poprvé a určitě nezklamali. Bavily se děti, bavili se i jejich rodiče.  Podívat se (a pobavit) přišla také zastupitelka Kryr Jana Trinerová s manželem.

 

Sobotní odpoledne tak ve strojetickém kulturáku nebylo ani trochu promarněným časem, naopak příjemně strávenými chvílemi se svými dětmi i sousedy.

 

 

FOTOGALERIE