JOSEFOVSKÁ ZÁBAVA

18.03.2012 04:17

 

V sobotu 17. 3. 2012 uspořádalo sdružení RestArt Ivana Krumla a Petra Ulkeho pro Kryry Josefovskou zábavu. V sále místního kulturáku se u této příležitosti sešly bezmála dvě stovky hostí, překvapivě mizivé procento z nich byli právě Josefové. A to měli Josífkové a Pepíčci vstup na tuto akci zdarma! V devět večer tu byl nositel tohoto jména dle vyjádření organizátorů akce pouze jediný a v jedenáct večer tu byli takoví oficiálně jenom tři. Mezi nimi kryrský farář Josef Hurt, který se však stavil jenom na chviličku.

K tanci i poslechu vyhrávala skupina AQUARIUS ze Žatce, přičemž tentokrát to byla muzika, jak RestArťáci slibovali, skutečně pro každého. Klasický „popík“ – od světových hitů až po dechovku. Nebylo tak divu, že parket se začal plnit od samého začátku zábavy a že si na něm užívali jak ti dříve narození, tak ti mladší z nás.

V průběhu večera vystoupily na parketu sokolovny kryrské mažoretky Perličky - ty ještě stále se starým číslem a ve starých kostýmech, nové uniformy a zbrusu novou skladbu si totiž schovávají až na Svátky dobré nálady. Představila se, a to hned dvakrát, také Alena Smolíková se svými psy a samozřejmě nemohla chybět ani tradiční Recesse.

Po skvostné sobotě plné slunka to byl zkrátka nádherný večer, jehož si kryrští jak náleží užili. Do svých domovů se rozcházeli až v časných ranních hodinách nedělního dne.