KRYRY PŘIPRAVENY

02.12.2011 09:56

 

V pátek 2. 11. hlásí Kryry připravenost. Oděly se do slavnostního hávu, přizdobily vánoční výzdobou. Zítra, to v rámci adventního jarmarku, který letos připravuje městský úřad ve spolupráci se sdružením RestArt, pak bude slavnostně rozsvícen před budovou radnice vánoční strom.

Ten už v tuto chvíli stojí na svém místě (byl jsem svědkem generální zkoušky funkčnosti jeho osvětlení…) a pod ním se tradičně nachází slaměný betlém. Stavební úpravy náměstí, které je o několik desítek metrů čtverečních zvětšily, jsou pro tuto chvíli také hotovy. Zaměstnanci městského úřadu tu především v tomto týdnu odvedli úctyhodný kus práce a patří jim za to dík.

Nezbývá tak než pozvat obyvatele Kryr i jejich návštěvníky na zítřejší odpoledne a podvečer. Je připraven, jak už bylo avizováno, bohatý program a zdá se, že i počasí bude o poznání méně mrazivé, než jaké nám příroda nachystala minulý rok.

Připomínám, že kryrský adventní jarmark své stánky otevře již o desáté dopolední a začátek programu je plánován na patnáct hodin.