VÁCLAVSKÁ ZÁBAVA

03.10.2011 00:58


Kolik Václavů se v pátek 30. září 2011 sešlo v kryrské sokolovně, to už se asi nikdo nikdy nedozví. Nicméně účastníků této akce se v místním kulturáku sešly desítky (ve finále tu bylo hodně přes stovku lidí) – a připraven byl pro ně bohatý program, kvalitní občerstvení, a tak nikdo, kdo dorazil, neměl k dobré náladě daleko.

Celá akce se odehrála pod hlavičkou Sdružení RestArt pánů Krumla a Ulkeho, kteří Kryrům nejsou neznámí – naopak: jsou myslím bezvýhradnou zárukou kvality, jíž našemu městu v jeho kulturním dění přinášejí. A nebylo tomu jinak ani tentokrát.

K tanci i poslechu vyhrávala po celý večer kapela KAMUFLÁŽ z Litvínova, svou trochou do mlýna přispěla i kryrská skupina Recesse, jíž tentokrát sice chyběla její manažerka Hana Baladová (v tu chvíli kontrolující salinitu některého z evropských moří), přesto tradičně nezklamala.

Počáteční rozpaky z prázdného parketu brzy vzaly za své, takže se brzy a rychle zaplnil. A protože tu nebylo úplně narváno, kdo chtěl, ten si zatancoval. Jiní dali přednost bohatě zásobenému baru a veselili se za asistence ušlechtilého pitiva jiným způsobem.

Pánové Kruml a Ulke z RestArtu tak odvedli vydařenou Václavskou zábavou opět dobrou, velmi kvalitní práci. Jejich spolupráce s Kryrami se, a já už jsem to na těchto stránkách jednou psal, evidentně vyplácí a je ku prospěchu všech.

Podobných akcí, tahle skončila až nad ránem první říjnový den, jen houšť!