VYSTOUPENÍ EVY A VAŠKA

28.07.2011 00:14

Jestliže žijete v Česku a vlastníte televizní přijímač, jenom těžko jste mohli v posledních měsících minout teleshoppingový spot propagující nahrávky „momentálně nejpopulárnější pěvecké dvojice" Evy a Vaška. Nejedná o žádnou taškařici z dílny Čtvrtníček & spol., 

 

 

nejsou nastrčení komparzisté ani virtuální postavičky, ale skuteční lidé z masa a kostí. Zatímco se většina národa může potrhat smíchy u sledování stylizovaných, nechtěně legračních záběrů pohodových, usměvavých lidiček z venkova, co hrají „písničky, které máme všichni tak rádi", oni dva v reálu den co den vyprodávají kulturáky po celé zemi a mohou se chlubit desetitisíci prodaných desek. Eva a Vašek se stali prostě fenoménem.

   

Jejich repertoár se skládá většinou ze starších převzatých hudebních hitů ve stylu lidové písně, dechovky, country, beatu, pop music, trampských písní, šlágrů 50., 60. a 70. let minulého století a veškeré další hudby, která v českém prostředí zlidověla nebo téměř zlidověla a kterou si čas od času (jak často tvrdí oba uvedení interpreti) zazpívají všechny generace. Kromě toho se Eva a Vašek zabývají i nahráváním dalších hudebních žánrů, jako jsou např. koledy či písničky z Chorvatska a vytvářejí i své vlastní skladby. Svým repertoárem se obracejí zejména na starší a střední generaci, která se ráda zaposlouchá do hudby svého mládí. 

V Kryrech je budete moci spatřit na vlastní oči. Kdy?

 

LETNÍ KINO KRYRY

Pro Podbořany, Vroutek, Petrohrad, Očihov a přilehlé obce je zajištěn svoz a odvoz návštěvníků koncertu.

 

 

Pro špatně se pohybující zajistil organizátor akce (Sdružení RestArt) kyvadlovou dopravu od pečovatelského domu až k letnímu kinu.

 

 

V případě nepříznivého počasí se vystoupení uskuteční v Kulturním domě Kryry (sokolovna).

 

 

Je připraven doplňkový program – taneční vystoupení, mažoretky…

 

 

Parkování je po vyžádání možné i na louce za letním kinem.

 

 

Ke každé vstupence malá pozornost.

 

 

Čeká vás bohaté občerstvení.

 

 

Předprodej vstupenek zajišťuje občerstvení na koupališti (Podbořany), letní kino (Kryry), restaurace Sokolovna (Kryry), Květinka (Kryry).

Další informace a rezervace vstupenek (předprodej) také na telefonních číslech 603 404 796 nebo 723 510 340.