DO KRYR DORAZIL KRUŠOVICKÝ PIVOVAR

01.06.2011 19:23

 

Marketingovou akci krušovického pivovaru měli možnost „ochutnat“ na vlastní kůži také obyvatelé Kryr, a to ve středu 1. 6. 2011 mezi čtrnáctou a patnáctou hodinou.

On se totiž (cituji:) „… do pivovaru na kraji Krušovic vrátil sládek, který ho kdysi proslavil. A mladá, neokoukaná parta pivovarníků pod jeho dohledem uvařila novou desítku a dvanáctku, pořádná a poctivá piva, která se vracejí ke krušovickým kořenům. Piva dobrá jako tenkrát!

Královský pivovar Krušovice se rozhodl jít s kůží na trh a prověřit chuť nových přírůstků svého pivního portfolia přímo milovníky piva. Pivovar pod vedením Tomáše Kosmáka v uplynulém roce přestal vařit krušovické Světlé a krušovický Ležák a za asistence původního sládka pivovaru Václava Klouba uvařil pořádnou krušovickou Desítku a Dvanáctku. Navrátil se tím k původní krušovické receptuře tolik oblíbené pivaři.

Aby spotřebitelům svá nová piva představil a získal od nich potřebnou zpětnou vazbu, rozhodl se pivovar vyjet přímo za nimi do českých měst, městeček a obcí. Milovníci piva tak budou moci na 300 místech v Čechách vyzkoušet krušovickou Desítku i Dvanáctku a zároveň odpovědět na otázku

„Chutnají Vám nové Krušovice?“

V Kryrech chutnaly…

 

… a to i přes to, že se pod Schillerovu rozhlednu krušovický pivovar vůbec nechystal zajet – alespoň na stránkách, které tuto reklamní akci monitorují a provázejí, najdete sice zmínku o Podbořanech, Blšanech nebo Vroutku – jen Kryry tu mapovány jaksi nejsou.

Přesto se tu dnes jejich reklamní tým objevil, pivo k ochutnání čepoval a těšil se zájmu místních občanů.

Pivo bylo ve třetinkových kelímcích zdarma a možnosti této degustace využili mnozí z místních, přičemž mnoho z nich bylo těch, kdo „rezatý mok“ jsou s to hodnotit i objektivně.