KRYRSKÁ STARŠÍ PŘÍPRAVKA

07.04.2013 18:19

 

Prvně na jaře se představila starší přípravka SK Havranu Kryry. Učinila tak v zápase, kde jim soupeřem byl tým z Cítolib a nezbývá než konstatovat, že na domácím hřišti bodovat nedokázala.

Do jarní části sezóny 2012/2013 nastupovala ze zbrusu nové šatny. Tu mladým kryrským fotbalistům připravilo jejich město. „Vedení klubu by chtělo tímto poděkovat za rekonstrukci a úpravu kabin starší přípravky všem, kteří se na rekonstrukci podíleli,“ prozradil k tomu Kryrské rozhledně trenér starší přípravky Lukáš Hájek, „Především Městu Kryry, pak bych jmenovitě chtěl připomenout obrovskou pomoc a přínos pánů Štěpána Mokroše, Jiřího Kudrnáče, Karla Schediwého. Největší poděkování pak patří tatínkovi Matyáše – panu Leoši Krupičkovi, který celou akci zorganizoval.“

Šatna je nádherná a mladí kryrští fotbalisté ji uvítali s nadšením. Poprvé z ní v sobotu 6. 4. 2013 vyběhli na pažit kryrského hřiště a jakkoli kalendář hlásal, že už je dávno jaro, učinili tak s čepicemi na hlavách, rukavicích na rukou a tepláky pod dresem. Počasí se letos zkrátka s kalendářem příliš nesnoubí.

I když v prvním poločase dokázali vsítit první gól, z konečného vítězství se nakonec neradovali: Cítolibskému mužstvu podlehli 1 : 2.