NEON STARS KRYRY NATOČILY KLIP

25.05.2014 13:58

Skladbu, se kterou nejstarší Kryrské mažoretky Neon Stars medailově bodovaly v několika soutěžích, natočily v těchto dnech ve stínu Schillerovy rozhledny jako klip.

 

 

Natáčení probíhalo místo pravidelného čtvrtečního tréninku (obě skupiny mladších mažoretek měly tentokrát volno) a trvalo bezmála dvě hodiny. Vlastně víc. Neon Stars se převlékaly v tělocvičně základní školy a pak se - po svých – vydaly k rozhledně. To je, kdo to někdy zkusil, tak ví, rozcvička nad rozcvičky. Jenomže problém, protože v teplém odpoledni dorazily na místo natáčení v takovém stavu, že je bylo potřeba nechat chviličku odpočinout. Zatím se ale připravila technika – točilo se dvěma kamerami a výsledný klip je sestříhán z celkem tří odcvičených skladeb.

 

Zbývá dodat, že choreografii skladby vytvořila společně s děvčaty vedoucí kroužku Irena Uldrichová a Neon Stars mají tuto skladbu na svém repertoáru od sklonku minulého roku (její nácvik začal s novým školním rokem 2013/2014, přičemž už v listopadu s ní byly schopny vystoupit). Děvčata cvičí na hit „Release me“ švédské zpěvačky Agnes (Agnes Emilia Carlsson, narozené 6. 3. 1988 ve Vänersborgu, která se poprvé proslavila již ve svých 17 letech jako vítězka druhé série švédské talentové soutěže Idol v roce 2005. V říjnu roku 2008 vydala své třetí album Dance Love Pop. První dva singly z alba, On and On a Release me, se staly mezinárodními hity a po celém světě dosahovaly předních příček hitparád).