O NEJHEZČÍ VÁNOČNÍ STROM MĚST A OBCÍ 2011

06.12.2011 18:12

 

Společnost BIZMARK, s.r.o. pořádá jako součást osvětové činnosti společnosti EKOLAMP s.r.o. na území České republiky v období od 25. 11. 2011 do 31. 12. 2011 soutěž

„O NEJHEZČÍ VÁNOČNÍ STROM MĚST A OBCÍ 2011“.

Kryry se do této soutěže přihlásily, fotografie jejich vánočního stromu byla organizátory soutěže přijata a je zveřejněna na internetových stránkách soutěže nezbývá tedy nic jiného, než svoje město podpořit. Z doposud přihlášených cca třiceti měst se Kryry krčí někde uprostřed výsledkové listiny; tento výsledek však pár hlasů navíc může razantně změnit. Věnujte tak minutu svého času této internetové anketě, podpořte svoje město a dejte jeho vánočnímu stromu svůj hlas.

Jaké jsou ceny soutěže?

1. místo: finanční příspěvek ve výši 30 000 Kč na nákup ekologických služeb nebo zboží.

2. místo: finanční příspěvek ve výši 20 000 Kč na nákup ekologických služeb nebo zboží.

3. místo: finanční příspěvek ve výši 10 000 Kč na nákup ekologických služeb nebo zboží.

Jak hlasovat?

Hodnotit soutěžní fotografie může každý návštěvník webových stránek soutěže, a to výběrem ikony „Hlasuj pro strom obce" nebo (náš případ) „Hlasuj pro strom města".

Hlasující z předložených možností vybere příslušnou obec či město, kterou chce svým hlasem podpořit a pro ověření svého hlasu uvede svou e-mailovou adresu.

Po potvrzení svého hlasu pomocí ikony „Hlasuj teď" obdrží hlasující na jím uvedené mailové adrese zprávu, kterou potvrdí, a tím je hlasovaní úspěšně ukončeno.

Hlasovat za vybranou obec nebo za vybrané město lze z jedné e-mailové adresy pouze jednou. Druhý a každý další hlas při uvedení stejné e-mailové adresy hlasujícím bude jako neplatný automaticky vymazán.

 

HLASUJTE ZDE!