SK HAVRAN KRYRY – vzpomínka na podzim 2011

20.01.2012 21:31

 

Hned několikrát se v průběhu podzimu minulého roku návštěvníci těchto webových stránek setkávali s krátkými reportážemi monitorujícími snažení fotbalových týmů našeho města. V tuto chvíli nabízím jakousi „VZPOMÍNKU NA PODZIM 2011“, a to z pohledu domácích utkání našeho „áčka“.

Videomateriál, který mi laskavě poskytlo vedení města, je sice sestřihem nejzajímavějších momentů domácích podzimních zápasů, nicméně stále měl několik stovek minut. Na web v podstatě „neuložitelné“ a pro většinu diváků i neshlédnutelné… já jsem pro tuto prezentaci vybral toliko branky, které na kryrském hřišti padly. Doufám přitom, že oku fotbalového fandy ulahodí nejen ušlechtilý časový rozměr této prezentace, ale i snaha o zpomalení oněch zásadních chviliček, které „A“ týmu SK Havranu Kryry dovolují „přezimovat“ na pro nováčka soutěže lichotivé desáté příčce tabulky.

Dovolil bych si na tomto místě poděkovat autorovi videozáznamu, kterým je pan Petr Sklenička, a panu Karlu Rubášovi, který záznamy zápasů konvertoval do počítačových formátů, s nimiž jsem si následně rozuměl.