VÍKENDOVÝ FOTBAL

28.03.2011 09:35

 

Víkendové fotbalové snažení týmu SK Havran Kryry zahájili žáci v sobotu 26. 3. na domácím hřišti už o desáté hodině dopolední.  Utkali se s týmem Košťan a hrstka diváků byla svědkem sice statečného, leč naprosto marného pokusu: zatímco kryrští za celý zápas nedokázali vstřelit jediný gól, jejich soupeř jim jich nasázel hned šest.

Košťany měly po celou hrací dobu výraznou převahu. Na jejich polovině se hrálo jen sporadicky a jejich gólman se evidentně nudil - jiskřilo se bohužel ale před brankou domácích, a to tak, že významně. Brankář domácího mužstva sice vystřihl pár skvostných zákroků, to však hrubě nestačilo. Většinově o hlavu vyšší košťanští si i přes to, že na ně jejich trenér půl zápasu z lavičky křičel, že se nehýbou, dokázali udržet míč na kopačkách především v těch rozhodujících okamžicích zápasu a šance, které si vypracovali, dokázali gólově zúročit. Pozornému rozhodčímu neuniklo pár zákroků, jež byly za hranicemi pravidel, dlužno však podotknout, že jich bylo skutečně jen co bys na prstech jedné ruky spočítal – hrálo se slušně a fér.

Podobně jako žákům se o víkendu vedlo i dorostu. Na hřišti soupeře (Kozly) prohráli v poměru 1 : 0. Lépe pak zahrálo naše „áčko“, které porazilo tým Března 2 : 1 a kryrské „béčko“ si poradilo v derby s Vroutkem se svým soupeřem v poměru 3 : 0.

Dalších zápasů jarní části fotbalových soutěží se samozřejmě dočkáme již brzy. Jejich kompletní „itinerář“ najdete ZDE.