VÍKENDOVÝ FOTBAL

09.05.2011 22:32

O uplynulém víkendu sehrála mužstva SK Havranu Kryry tři utkání. Nehráli žáci, kteří měli volno.

V sobotu 7. 5. se o páté podvečerní představilo na domácím hřišti „áčko“, které změřilo své síly s týmem ze Spořic. Zápas byl prý pěkný - jásot diváků z místního hřiště, to po vstřeleném gólu, bylo slyšet i v centru Kryr. A jásalo se statečně – Kryry se se svým soupeřem rozešly s luxusním výsledkem 5 : 1.

 

 

Nedělní, sváteční dopoledne patřilo na kryrském pažitu borcům našeho béčka. Nastoupili v žlutomodrých dresech proti bílozeleným hráčům z Kněžic a už od úvodního hvizdu nenechávali nikoho na pochybách, kdo je na hřišti pánem. První poločas však byl bohužel především přehlídkou promarněných příležitostí: kněžičtí se sice nezmohli snad na jediný trošinku kloudný útok a přes osmdesát procent půle se hrálo v bezprostřední blízkosti jejich brankáře, kryrští však nebyli schopni vstřelit gól. To se povedlo až ve čtyřicáté minutě, takže do šaten odcházeli sice s hubeným, přesto vedením 1 : 0. A opakuji znovu, že tento výsledek obrazu hry neodpovídal ani malinko.

 

 

Po změně stran domácí pokračovali v tlaku – na hřišti se v jinak poměrně slušném zápasu trošinku přiostřilo, nicméně zvýšená tvrdost byla oboustranná a myslím si, že nebyla nad únosnou mez. Domácím se ve druhém poločasu podařilo skórovat ještě dvakrát, takže nakonec se se svými soupeři rozešli v poměru 3 : 0.

 

 

Poslední víkendový zápas sehráli naši dorostenci na hřišti v Meziboří. Svým soupeřům podlehli těsným rozdílem: dokázali vstřelit 3 branky, zatímco Meziboří se do jejich sítě trefilo 4 krát.