VÍKENDOVÝ FOTBAL

10.04.2011 19:10

V sobotu 9. 4. se týmy SK Havran Kryry utkaly ve dvou zápasech. Žáci sehráli duel s Obrnicemi, v němž na domácí půdě podlehli svému soupeři v poměru 1 : 5. Kryrské „áčko“ se v půl páté odpoledne utkalo s družstvem Domoušic.

Několik desítek diváků, kteří se za slunného podvečera přišli na kopanou podívat, sledovalo zápas, v němž domácí měli hned od počátku zřetelně navrch. V první půli svůj tlak dokázali také gólově zúročit, tedy do šaten o přestávce mezi poločasy odcházeli sice s těsným, přesto náskokem. I přes jednoznačnou převahu další branku v druhé půli nepřidali. Nedokázali proměnit vyložené šance a pohrdli v závěru zápasu i nabídnutou penaltou.

V neděli 10. 4. sehrál kryrský dorost zápas v Hrobu. Tam podlehli v poměru 3 : 4. Největšího gólového nadělení (vzhledem k tomu, že především do branky soupeře, šlo o nadělení radostné…) se tak dočkali diváci v utkání Kryry „B“ – Nepomyšl. Domácí svého soupeře rozstříleli v poměru 9 : 2.

Příští týden se utkají hráči „A“ týmu (17,00 hodin) a žáci (11,00 hodin) s Ervěnicemi – to v sobotu 16. 4. na hřišti soupeře. „Béčko“ SK Havranu Kryry pak o páté odpolední změří své síly s Želečí, kde rovněž bude hostovat. Jediné domácí utkání pak bude sehráno v neděli 17. 4.: v 10.00 hodin se hraje utkání dorosteneckých týmů Kryry – Trnovany.