VÍKENDOVÝ FOTBAL

18.04.2011 18:08

O víkendu sehrála fotbalová mužstva SK Havran Kryry čtyři utkání.

 

 

V sobotu se náš nejmladší tým utkal s Ervěnicemi, kterým podlehl v poměru 1 : 3. Je evidentní, že kdysi úspěšný žákovský fotbal našeho města v tuto chvíli spíš živoří, než aby se měl čile k světu, nicméně takový už sport prostě je. Jednou dole, jednou nahoře… to družstvo „béčka“ se předvedlo naprosto jinak. V utkání s Želečí, rovněž na hřišti soupeře, nadělilo svým protivníkům branek hned sedm, přičemž se Želeč zmohla na gól jediný. Je to tuším podruhé za sebou, kdy výsledek tohoto kryrského družstva je více hokejový než fotbalový.

V neděli dopoledne si zahrál dorost. Proti žlutočerným Kryrům nastoupily červenobílé Trnovany a šlo o vyrovnaný a urputný boj, který sledovalo několik desítek diváků. Hrálo se poměrně tvrdě a soupeři si navzájem nechávali jen velmi málo prostoru. Přesto bylo k vidění několik fotbalově velice hezkých akcí. V první půli padl jediný gól, a to do sítě Kryr.

 

 

V druhém poločasu se obraz hry příliš nezměnil – žlutočerní se však snažili více, takže se jim nakonec podařilo vyrovnat. Oboustranně se ještě přitvrdilo a píšťalka hlavního sudího byla slyšet častěji. Pár minut před koncem šly pak Kryry do vedení po vydařené střele z poměrně ostrého úhlu – šťastný střelec (hráč č. 10) slavil svůj úspěch tak vehementně, že skolil rohový praporek, vysvlékl se z dresu a došel si pro políbení i mezi diváky, za což byl po právu odměněn žlutou kartou, oslavy vítězství však byly bohužel předčasné. Těsně před koncem při útoku hostí vyběhl domácí gólman zpomezi tyčí své branky, aby odvracel nebezpečím hrozící míč přímo na kopačky soupeře, který jeho fatální pochybení nemilosrdně trestal.  

Výsledek utkání byl tak 2 : 2. Stejným poměrem pak skončil i podvečerní duel kryrského „áčka“, které na domácí půdě změřilo své síly s Ervěnicemi.