VYSOKÉ OCENĚNÍ

29.03.2011 20:28

 

Ministr školství, mládeže a tělovýchovy Josef Dobeš předal třiceti osmi oceněným Medaile MŠMT  1. a 2. stupně za vynikající pedagogickou činnost.

Praha 28. března 2011- Medaile MŠMT je oceněním významné pedagogické, výchovné, vědecké nebo umělecké práce, dlouhodobého a vynikajícího působení v resortu školství nebo mimořádně záslužného činu při zajišťování a zlepšování podmínek pro výchovu a vzdělávání v České republice.

Medaile se uděluje ve dvou stupních – 1. a 2. stupně a jejich udělování se řídí Statutem Medaile Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Medaile uděluje ministr školství, mládeže a tělovýchovy každoročně u příležitosti Dne učitelů 28. března. Medaile je nejvyšším resortním oceněním a uděluje se od roku 1997. Lze ji udělit také in memoriam.

Mezi osmatřicítkou oceněných byl i ředitel kryrské základní školy Mgr. Kamil Kraus.

Kamilu Krausovi byla předána Medaile MŠMT 1. stupně za dlouhodobou vynikající činnost. „Úspěšný pedagog,“ představuje novopečeného držitele vysokého ocenění server ministerstva, „který vždy přispíval k rozvoji školství a vzdělávání, aktivně se podílel i na kulturním dění v obci, letos oslaví 45. výročí působení ve školství.“

Blahopřejeme! 

 

FOTOGALERIE